Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις του ομίλου ALFA WOOD GROUP βρίσκονται στην Ελλάδα, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και καλύπτουν συνολικά έκταση 408.000 τ.μ., εκ των οποίων οι στεγασμένοι χώροι των εργοστασίων μας αποτελούν τα 81.000 τ.μ.

Πέλλετ

7o χλμ Κάτω Νευροκοπίου - Εξοχής Δράμα

Εργοστάσιο Πέλλετ & Μπρικέτα

Η βιομηχανία Πέλλετ & Μπρικέτας ALFA WOOD GROUP με παραγωγική δυναμικότητα 65.000 τόνους ετησίως, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παραγωγούς wood pellet και μπρικέτας της Ευρώπης.

Η παραγωγή ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2010 και εξασφαλίζοντας ασφάλεια διαθεσιμότητας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των wood pellet, μπρικέτα ξύλου και την πώληση λεβητών στη χώρα μας.

Είναι το μοναδικό Ελληνικό εργοστάσιο που πιστοποιήθηκε  κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο υψηλής ποιότητας  EΝplus .

Απασχολεί πάνω απο 40 Έλληνες εργαζόμενους και πολλαπλάσιους στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αποτελεί τον ορισμό της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, και μάλιστα σε ακριτική περιοχή.

Πέραν της εγχώριας αγοράς, εξάγει σημαντικές ποσότητες σε Ιταλία κυρίως, αλλά και σε Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Λίβανο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην Εθνική Οικονομία.

πελλετ - βιομηχανία
Παραγωγή Πιστοποιημένο πέλλετ ξυλου

Μπρικέτα

7o χλμ Κάτω Νευροκοπίου - Εξοχής Δράμα

Εργοστάσιο Νευροκόπι-Δράμα

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Νευροκόπι αναπτύσσονται σε μια έκταση 228.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 15.300 τ.μ. είναι στεγασμένα. Η μονάδα του Νευροκοπίου δραστηριοποιείται στην παραγωγή βιοκαυσίμων και στον τομέα της πράσινης ενέργειας. Τα προϊόντα που παράγει το εργοστάσιο είναι: